Wie zijn wij?

Visser fysiotherapie en sport is al 45 jaar een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk in Leiden die zich richt op het bieden van hoogwaardige en persoonlijke zorg aan patiënten met uiteenlopende musculoskeletale klachten. De praktijk heeft een team van ervaren en goed opgeleide fysiotherapeuten die zich inzetten om hun patiënten te helpen herstellen van blessures, pijn en beperkingen, en om hen te helpen hun fysieke prestaties te verbeteren.

De praktijk biedt een breed scala aan fysiotherapeutische diensten, waaronder algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en revalidatie na een operatie. Het team werkt nauw samen met andere zorgverleners, zoals huisartsen, orthopedisch chirurgen en sportartsen, om ervoor te zorgen dat hun patiënten de beste mogelijke zorg krijgen.

Visser fysiotherapie en sport heeft een moderne en goed uitgeruste praktijk, met state-of-the-art faciliteiten en apparatuur. De praktijk beschikt over een ruime oefenzaal waar patiënten kunnen werken aan hun herstel en revalidatie, en waar sporters hun prestaties kunnen verbeteren en hun conditie kunnen onderhouden. De praktijk biedt ook specifieke trainingen voor sporters, zoals blessurepreventieprogramma's en kracht- en conditietrainingen.

Wat de praktijk onderscheidt van andere fysiotherapiepraktijken in Leiden is de persoonlijke aanpak en de aandacht voor de individuele behoeften van elke patiënt. Het team neemt de tijd om te luisteren naar de klachten en zorgen van de patiënt, en ontwikkelt dan een op maat gemaakt behandelplan dat rekening houdt met de specifieke doelen en behoeften van de patiënt. Het team zorgt ervoor dat de patiënt volledig betrokken is bij zijn of haar herstelproces en dat er open communicatie is gedurende het gehele proces.

Al met al is Visser fysiotherapie en sport een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in Leiden. Met een deskundig team, moderne faciliteiten en een persoonlijke aanpak, is de praktijk in staat om patiënten te helpen hun klachten te verminderen, hun fysieke prestaties te verbeteren en hun kwaliteit van leven te verhogen.

Onze specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in de revalidatie aan het bewegingsapparaat, manuele therapie en (top)sportfysiotherapie. Onze behandelwijze kenmerkt zich door de actieve aanpak. De nadruk in onze behandeling ligt op een actieve bijdrage. Oefentherapie (training) is het hoofdbestanddeel van de behandeling. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen en vertrouwen krijgen in het eigen lichaam erg belangrijk zijn om de klacht blijvend te verhelpen.

Door het samengaan met Fysiotherapie van de Salm is ons team uitgebreid met een aantal fysiotherapeuten, die gespecialiseerd of extra geschoold zijn op één van onderstaande aandachtsgebieden:

  • Balanstraining
  • Bedrijfsfysiotherapie
  • Bekkenproblematiek
  • Chronische Longziekten (COPD)
  • Etalagebenen
  • Fysiotherapie in de thuiszorgsituatie
  • Neurologische aandoeningen
  • Reumatische aandoeningen

Kinderfysiotherapie

Naast fysiotherapie voor volwassenen, kunt u bij ons ook terecht voor kinderfysiotherapie. Kinderfysiotherapie is een specialisme.

Revalidatie

Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van bewegen.

Naast het behandelen van uw klachten, zullen zij u ook adviseren om herhaling te voorkomen. Na een uitgebreid intakegesprek bepaalt de fysiotherapeut in samenspraak met u de behandeling die het beste bij uw klacht past. Bij revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat moet u denken aan nieuwe heupen, schouders en knieën, maar ook het herstellen van knie- en enkelbanden.

Geombineerde Leefstijl interventie (GLi)

Vanaf September 2021 Samen Sportief in Beweging Leiden bij Visser Fysiotherapie en Sport, in samenwerking met Best Diet en Incluzio Leiden. Voor meer informatie kijk op onze webpagina GLi.

Diëtiek

De praktijk voor diëtiek Best Diet is gevestigd in de lokatie Van Vollenhovenkade. Voor meer informatie kijk op onze webpagina Diëtiek.

Mensendieck

De praktijk voor Mensendieck is gevestigd in de lokatie Van Vollenhovenkade. Danique Gras is uw Mensendieck therapeut. Voor meer informatie kijk op onze webpagina Mensendieck..

Netwerken

Wij zijn aangesloten bij:

We behandelen patiënten volgens de daarbij behorende protocollen en meetinstrumenten. Uiteraard leggen wij dit alles vast in een Electronisch Patiënten Dossier, waardoor we het verloop van de revalidatie goed kunnen monitoren en uw verwijzer uitgebreid kunnen rapporteren. Verder zijn wij o.a. gespecialiseerd in het behandelen van COPD, oncologie en claudicatio intermittens.

Een professioneel team van 19 fysiotherapeuten staat klaar om hulp te bieden bij uw klachten.

Direct afspraak maken

Blijf niet doorlopen met uw klachten.

U kunt direct een afspraak bij ons maken. Een verwijsbriefje van uw huisarts of specialist is hiervoor niet nodig. Ons secretariaat is elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur onder telefoonnummer 071-5123111.