Wie zijn wij

Visser Fysiotherapie en Sport is al meer dan 40 jaar een begrip in Leiden en staat voor kwalitatief goede en betrouwbare zorg op basis van bewezen kennis. Deskundige specialisten werken elke dag met persoonlijke aandacht, goede faciliteiten aan de vitaliteit van onze patiënten. Met een weer vaardige en vitale en tevreden patiënt als eindresultaat.

Van een eenmanspraktijk zijn we uitgegroeid tot een dynamische praktijk met twee vestigingen in Leiden. Beide vestigingen hebben de beschikking over een grote professioneel ingerichte oefenzaal met krachtapparatuur.

Onze specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in de revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat, manuele therapie en (top)sportfysiotherapie. Onze behandelwijze kenmerkt zich door de actieve aanpak. De nadruk in onze behandeling ligt op een actieve bijdrage. Oefentherapie (training) is het hoofdbestanddeel van de behandeling. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen en vertrouwen krijgen in het eigen lichaam erg belangrijk zijn om de klacht blijvend te verhelpen.

Kinderfysiotherapie

Naast fysiotherapie voor volwassenen, kunt u bij ons ook terecht voor kinderfysiotherapie. Kinderfysiotherapie is een specialisme.

Revalidatie

Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van bewegen.

Naast het behandelen van uw klachten, zullen zij u ook adviseren om herhaling te voorkomen. Na een uitgebreid intakegesprek bepaalt de fysiotherapeut in samenspraak met u de behandeling die het beste bij uw klacht past. Bij revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat moet u denken aan nieuwe heupen, schouders en knieën, maar ook het herstellen van knie- en enkelbanden.

Netwerken

Onze praktijk is bijzonder actief in diverse regionale knie- en schoudernetwerken. En behandelen patiënten volgens de daarbij behorende protocollen en meetinstrumenten. Uiteraard leggen wij dit alles vast in een Electronisch Patiënten Dossier, waardoor we het verloop van de revalidatie goed kunnen monitoren en uw verwijzer uitgebreid kunnen rapporteren. Verder zijn wij o.a. gespecialiseerd in het behandelen van COPD, oncologie en claudicatio intermittens.

Een professioneel team staat klaar om hulp te bieden bij uw klachten. Onderstaand ziet u de samenstelling van ons team.

  • 2 master sportfysiotherapeuten
  • 2 sportfysiotherapeuten
  • 2 master manueel therapeuten
  • 1 manueel therapeut
  • 1 master kinderfysiotherapeut
  • 1 kinderfysiotherapeut
  • 1 fysiotherapeut/bewegingswetenschapper
  • 3 algemeen fysiotherapeuten

Direct afspraak maken

Blijf niet doorlopen met uw klachten.

U kunt direct een afspraak bij ons maken. Een verwijsbriefje van uw huisarts of specialist is hiervoor niet nodig. Ons secretariaat is elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur onder telefoonnummer 071-5123111.

Call Now Button
%d bloggers liken dit: