Revalidatie na Corona - zorg voor herstel

Ben je besmet geweest met corona en ervaar je nog steeds klachten? Of het nu gaat om een ziekenhuisopname of een thuis doorgemaakte infectie met restverschijnselen, de fysiotherapeut kan een cruciale rol spelen in jouw herstelproces. Bij ons, Jeroen Semeijn en Maaike van de Pavoordt, ben je in goede handen voor gespecialiseerde revalidatie na corona.

Volledige dekking in het basispakket

Goed nieuws! Door de uitbreiding van het basispakket hebben ex-coronapatiënten met langdurige klachten recht op paramedische zorg gedurende minimaal zes maanden. Voor de fysiotherapie betekent dat er maximaal 50 behandelingen vergoed worden.

Bij ons worden de noodzakelijke behandelingen direct vergoed via jouw basisverzekering, waarbij het enige wat je zelf dient te betalen het eigen risico van jouw zorgverzekering is.

Voor wie is de Paramedische Zorg bedoeld?

De ruimere dekking van de basisverzekering geldt voor alle ex-coronapatiënten die op de reguliere ziekenhuisafdeling hebben gelegen of thuis ernstig ziek zijn geweest. Ook IC-patiënten kunnen rekenen op een specifiek revalidatietraject dat eveneens wordt gedekt door de ziektekostenpolis.

Belangrijk is dat voor post-coronazorg een indicatie nodig is van een huisarts of een andere arts, zoals een longarts. De zorg is bedoeld voor mensen die langdurige klachten ervaren, zoals vermoeidheid of benauwdheid.

Tijdig herstel en verlengde zorg

Om in aanmerking te komen voor de extra paramedische zorg, moet de behandeling binnen een half jaar plaatsvinden. Indien nodig kan dit worden verlengd met een verwijzing van een medisch specialist.

Kies voor een vakkundige revalidatie na corona en werk samen met onze ervaren fysiotherapeuten aan een volledig herstel. Neem vandaag nog contact op voor een intake en start jouw weg naar een betere gezondheid. Samen staan we sterker!