Oefentherapie Mensendieck

Bij Visser fysiotherapie en sport begrijpen we het belang van beweging en een gezonde levensstijl. Onze deskundige oefentherapeut is gespecialiseerd in verschillende therapieën die gericht zijn op het bevorderen van uw welzijn.

Oefentherapie Mensendieck in Leiden

Danique Gras is expert op het gebied van houding en beweging. Met op maat gemaakte oefeningen helpt zij u gemakkelijk verbeteringen toe te passen in uw dagelijks leven. Zij leert u gunstiger bewegen, wat langdurige klachten voorkomt. Haar benadering omvat niet alleen de klacht, maar ook de context van uw leven en omgeving.

Slaapoefentherapie voor een goede nachtrust

Danique Gras is aangesloten bij Slaapfysio.nl, een onderdeel van Sleeptrade. Met behulp van de innovatieve SlaapID-sensor brengen we uw slaaphouding, -bewegingen, -klimaat en -ritme in kaart. Zo werken we aan een optimale slaap, wat essentieel is voor uw algehele gezondheid.

Arbeidsgerelateerde klachten begrijpen en verhelpen

Arbeids- en sportgerelateerde klachten kunnen uw dagelijkse leven beïnvloeden. Onze aanpak richt zich op bewustwording van uw bewegingen, houding en de relatie tot klachten. We bieden inzicht in hoe uw lichaam reageert op belasting en spanningen. Als u terugkeert na ziekte, ondersteunen we u bij het verbeteren van houding en bewegingsgewoonten, om de balans tussen belasting en belastbaarheid te herstellen.

Ontdek Uw houding met de houdingscheck

Onze oefentherapeut is uw partner in houding en beweging. Samen analyseren ze uw houding en laten we zien wat gunstiger is voor uw gezondheid. U zult het verschil ervaren en leren hoe u deze nieuwe houding in uw dagelijks leven kunt integreren.

Rugklachten voorkomen en verlichten met de BackCheck

Rugklachten kunnen uw leven beïnvloeden. Met onze BackCheck bieden we een grondig onderzoek naar uw rugconditie. Van een vraaggesprek tot lichamelijk onderzoek, we identificeren oorzaken en bieden preventieve oplossingen voor een gezonde rug.

Optimaliseer Uw werkplek met de Werkplekcheck

Uw omgeving speelt een rol in uw gezondheid. Onze werkplekcheck identificeert aanpassingen voor een ergonomische werkplek, wat bijdraagt ​​aan klachtbehandeling. Onze holistische benadering voorkomt niet alleen huidige klachten, maar ook toekomstige ongemakken.

Bij Visser fysiotherapie en sport streven we naar uw welzijn door deskundige therapieën en persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een gezondere, beweeglijkere toekomst.