Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.


Sport:

Al onze sportlessen zullen voorlopig komen te vervallen, totdat het kabinet weer groen licht geeft. Tot die tijd zijn wij met heel veel lessen online. U ontvangt een nieuwsbrief met daarin het schema en u kunt zich aanmelden voor zoveel lessen als u wilt. Dus het gaat niet om uw eigen les, die u normalerwijze volgt, maar wij bieden een gevarieerd pakket aan waar u zich allemaal voor kunt inschrijven.
Om mee te kunnen doen zult u een klein programmaatje moeten installeren (Zoom). De instructies zijn heel helder en is binnen enkele seconden gebeurd.
Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar 
info@visserfysio.nl

Fysiotherapie:

Door de aanscherping van de maatregelen tegen het Corona virus worden er geen face to face behandelingen meer gegeven tot 6 april.
Dit geldt voor behandelingen in de praktijk en aan huis. Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen met de mogelijkheid
om u verder te begeleiden via de telefoon of via het online oefenprogramma Physitrack. Ook bestaat de mogelijkheid tot videobellen.
U kunt deze opties bespreken met uw fysiotherapeut.
Helaas krijgt u voor reeds geplande afspraken een herinnering. Dit is een softwareprobleem. U dient deze te negeren.
U kunt ons altijd bereiken via email info@visserfysio.nl of telefonisch 071-5123111
Voor de laatste informatie houdt u onze website www.visserfysio.nl of Facebook pagina in de gaten.

Met sportieve groet,

Het Visser Fysiotherapie en Sport Team

Call Now Button
%d bloggers liken dit: