Pilates

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw lichaam in balans te brengen? Ontdek de voordelen van de Pilates Methode bij Visser fysiotherapie en sport in Leiden.

Waarom Pilates?

Joseph Pilates, de grondlegger van deze methode, geloofde in het creëren van evenwicht in het lichaam. Onze Pilates lessen volgen deze visie en bieden een uitgebreid systeem van oefeningen, zowel op een oefenmat als op speciale apparaten. Door te werken vanuit uw kern, met aandachtige concentratie en specifieke ademhaling, bereiken we samen vloeiende bewegingen.

De voordelen:

  1. Verhoogde longcapaciteit en verbeterde bloedcirculatie: Pilates verbetert uw ademhaling, wat resulteert in een gezondere longfunctie en een betere bloedstroom.
  2. Sterkere spieren en meer flexibiliteit: U zult merken dat uw spieren sterker worden en uw flexibiliteit toeneemt.
  3. Soepelere wervelkolom en stabielere bekkenregio: Pilates zorgt voor een soepelere wervelkolom en meer stabiliteit in het bekken- en onderruggebied.
  4. Verbeterde coördinatie, sterkere botten en soepelere gewrichten: Onze oefeningen verbeteren uw algehele coördinatie en dragen bij aan sterkere botten en soepelere gewrichten.
  5. Betere houding en controle over uw lichaam: Uw houding zal geleidelijk verbeteren, en u zult meer controle over uw lichaam ervaren.

Quote van Joseph Pilates:

'Na tien sessies voel je het verschil, na twintig lessen zie je het verschil en na dertig lessen heb je een heel nieuw lichaam'.

Bereik evenwicht en vitaliteit:

Kies voor Pilates bij Visser fysiotherapie en sport en ervaar de transformatie van uw lichaam en geest. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Pilates lessen uw leven kunnen verrijken.