Orthopedische revalidatie

Orthopedische revalidatie is een van de kernactiviteiten van Visser fysiotherapie en sport in Leiden. Of u nu herstelt na een kijkoperatie aan de knie, een schouderoperatie onderging of een nieuwe heup of knie heeft gekregen, wij staan voor u klaar.

Onze orthopedische revalidatie is echter niet beperkt tot operaties. Het is ook geschikt voor herstel na traumatische gebeurtenissen zoals ongevallen thuis, op het werk of tijdens het sporten. Of het nu gaat om botbreuken, enkel- of knieletsel, schouder- of elleboogklachten, onze deskundige fysiotherapeuten bieden de juiste zorg. Zelfs als er geen operatie heeft plaatsgevonden, kan een orthopedisch chirurg u rechtstreeks naar ons doorverwijzen voor fysiotherapie.

Behandeldoelen orthopedische revalidatie

  • Onze behandelingen richten zich op het verbeteren van mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen - de zogenaamde 'grondmotorische eigenschappen'. Deze eigenschappen zijn essentieel voor een succesvolle revalidatie, ongeacht uw leeftijd of activiteitenniveau.
  • Onze aanpak omvat voornamelijk functionele oefentherapie, gericht op het herstel van lokale en algemene belastbaarheid en het herwinnen van de functionaliteit die u nodig heeft in uw dagelijks leven, werk en sportactiviteiten.
  • We volgen zorgvuldig behandelprotocollen en gebruiken een digitaal patiëntenvolgsysteem om uw voortgang te monitoren en te beoordelen of uw behandelingsdoelen zijn bereikt.

Gespecialiseerde orthopeden en fysiotherapeuten

Visser fysiotherapie en sport is trots lid van het Rijnland Knie Netwerk, Rijnland Schouder Netwerk en Rijnland Knie&Heup Prothesiologie Netwerk. Deze netwerken brengen gespecialiseerde orthopeden en fysiotherapeuten samen om de zorg rondom deze gewrichten te optimaliseren.

Maak een afspraak

Herstel snel en effectief met de gespecialiseerde orthopedische revalidatie van Visser fysiotherapie en sport in Leiden. Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke revalidatieplan. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden naar een optimale gezondheid en mobiliteit.