Heupklachten behandeling 

Heeft u last van heup- en bekkenklachten? Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee te maken krijgen. De symptomen, die zich vaak manifesteren in de lies of aan de voorzijde, kunnen diverse oorzaken hebben, waarvan gewrichtsdegeneratie (artrose) de meest voorkomende is. Bij Visser fysiotherapie en sport begrijpen we de complexiteit van deze klachten en bieden we gespecialiseerde behandelingen.

Hoe gaan we te werk?

Onze aanpak begint met een uitgebreid onderzoek waarin we uw klachten nauwkeurig in kaart brengen. Dit stelt ons in staat de oorzaak van uw heupklachten te identificeren. Aanvullende metingen en vragenlijsten worden indien nodig gebruikt om een volledig beeld te krijgen.

Na het onderzoek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Hierin worden uw doelen centraal gesteld. We bespreken de inhoud van de behandeling, inclusief oefentherapie, de behandelingsfrequentie en de verwachte duur. Ons doel is uw herstel optimaal te ondersteunen.

De behandeling

Bij Visser fysiotherapie en sport begrijpen we dat heupklachten divers zijn. Daarom hebben we diverse specifieke behandelprogramma's, aangepast aan uw behoeften en persoonlijke doelen. Ons advies is altijd afgestemd op uw situatie. We voorzien u van gerichte oefentherapie, zodat u ook thuis aan uw herstel kunt werken.

Gaat u binnenkort een heupoperatie tegemoet? Ons team staat voor u klaar met revalidatietrajecten onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten.

Wij zijn lid van het Rijnland Knie & Heup Prothesiologie Netwerk.

Kies voor gespecialiseerde heupklachten behandeling bij Visser fysiotherapie en sport in Leiden. Samen streven we naar uw herstel en welzijn. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een afspraak.