Knieklachten behandeling

Heeft u last van knieklachten? Deze kunnen het gevolg zijn van overbelasting of een acuut trauma, en beperken u mogelijk in uw dagelijkse activiteiten en sportprestaties. Bij Expert Fysiotherapie begrijpen we hoe frustrerend dit kan zijn, daarom bieden we gespecialiseerde behandelingen om u te helpen bij uw herstel.

Onderzoek naar de oorzaak

Onze ervaren fysiotherapeuten zullen grondig onderzoek doen naar de oorzaak van uw knieklachten. Hierbij maken we gebruik van specifieke metingen en vragenlijsten om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie.

Professionele begeleiding

Gedurende het behandelprogramma wordt u begeleid door een van onze professionals. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring in het behandelen van knieklachten en zijn goed bekend met diverse behandelmethoden.

Flexibele zorgplannen

We begrijpen dat iedereen anders is, daarom bieden we meerdere specifieke zorgplannen voor knieklachten. Deze plannen kunnen worden aangepast aan uw mogelijkheden en persoonlijke doelstellingen.

Revalidatietraject na knieoperatie

Bent u binnenkort geopereerd aan uw knie? Bij Visser fysiotherapie en sport kunt u terecht voor een professioneel revalidatietraject onder begeleiding van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Als lid van het Rijnland Knie Netwerk en het Rijnland Knie & Heup Prothesiologie Netwerk, zorgen wij voor een optimale revalidatie na uw knieoperatie.

Neem vandaag nog contact op met ons en zet de eerste stap naar een snel en effectief herstel van uw knieklachten. Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit!