Knieklachten

Knieklachten kunnen ontstaan door overbelasting of als gevolg van een acuut trauma. Veel knieklachten zijn sportgerelateerd, maar komen ook voort uit overmatige dagelijkse activiteiten. Knieklachten kunnen variëren tussen een aanhoudende pijn, een instabiel gevoel, stijfheid of het blokkeren van de knie, wat voor de nodige beperkingen kan zorgen.

Hoe gaan we te werk?

Wij onderzoeken gericht naar de oorzaak van uw knieklachten. Het onderzoek wordt zo nodig aangevuld met specifieke metingen en vragenlijsten.

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek stellen we een behandelplan op waarin persoonlijke doelen op de voorgrond staan. Het behandelplan heeft een actief karakter, wat inhoudt dat uw therapeut u zeker zal stimuleren bij de behandeling.
Het behandelplan kent een duidelijk begin- en eindpunt. Zo weet u zeker waar u naar toewerkt.

Wij hebben meerdere specifieke zorgplannen voor knieklachten. Deze kunnen waar nodig aangepast worden naar uw mogelijkheden en persoonlijke doelstellingen. Gedurende het behandelprogramma wordt u begeleid door een van onze professionals. Afhankelijk van uw situatie wordt de behandeling in de oefenzaal of in een aparte behandelkamer gegeven.

Wordt u binnenkort geopereerd aan uw knie? Naderhand kunt u bij ons terecht voor een revalidatietraject onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Wij zijn lid van het Rijnland Knie Netwerk.

Call Now Button
%d bloggers liken dit: