Sport je Fit circuittraining

Wie zich fit voelt, presteert beter, kan meer aan, leeft plezieriger, is beter bestand tegen stress en wordt minder snel ziek. Een goede conditie is onbetaalbaar, maar komt niet vanzelf. Wie jaren achtereen niet of nauwelijks heeft gesport, heeft een goede begeleiding nodig om risico’s te vermijden en blessures te voorkomen. Deskundige begeleiding is een garantie voor succes. Sport Je Fit Is een uniek concept voor jong en oud.

Voor wie?

Sport Je Fit Is voor iedereen die onder deskundige begeleiding zijn conditie wil verbeteren. Een goede conditie nog beter krijgen of een slechte conditie opbouwen tot een goede conditie. Alles is mogelijk met het voor u op maat samengestelde sportprogramma.
U sport in groepsverband; dit kan met vrienden, buurtgenoten of door uzelf aan te melden. Samen sporten, werkt stimulerend zonder competitie met anderen aan te moeten gaan.

Het sportprogramma

Op basis van een circuittraining, een uiterst effectieve en gestructureerde vorm van conditietraining, sport u in groepsverband. Ieder op zijn eigen niveau. De conditie wordt zorgvuldig opgebouwd.

Het basiscircuit bestaat uit ongeveer 20 oefeningen die op de eerste plaats gericht zijn op het ontwikkelen en verbeteren van de conditionele vaardigheden zoals:

  • kracht
  • lenigheid
  • snelheid
  • uithoudingsvermogen