Stan van Riet

 Ik sta graag voor uitdagingen en deze wil ik graag met patiënten aangaan!

Hoi, mijn naam is Stan van Riet. Ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut sinds zomer 2023. Na deze mijlpaal ga ik aan mijn volgende hoofdstuk beginnen als fysiotherapeut bij Visser fysiotherapie en sport.

Al vanaf de middelbare school ben ik het meest geïnteresseerd in biologie en sport, de perfecte combi om te beginnen aan de opleiding tot fysiotherapeut. Ik heb er erg veel zin in om in dit team van professionals samen te werken en te beginnen als starter.

Ik kijk ernaar uit om zo veel mogelijk mensen te helpen met hun (uiteenlopende) klachten. Ik sta graag voor uitdagingen en deze wil ik graag met patiënten aangaan! Zowel in mijn vrije tijd, als in het vakgebied van fysiotherapie, daag ik graag andere en mijzelf uit om hard te werken aan de gesteld doelen.

Ik loop al vanaf mijn 8e in de sporthal om mij uit te sloven op een volleybalveld. Naast het veld ben ik actief in de volleybalvereniging bij verschillende commissies, zoals de Beach volleybal commissie. Ik sta altijd open voor een goed gesprek of een gezellig praatje.

Specialismen:

  •  Algemeen fysiotherapeut

Werkzaamheden naast fysiotherapie:

  • Sport je Fit lessen