Marielle Zonneveld

Sporten is mijn passie!

Feestje?

Ja, ik ben ontzettend blij dat ik ‘mijn’ sportlessen op de donderdagavond weer mag geven. Dit na een ‘pauze’ van 3 jaar waarin ik trotse moeder ben geworden van een jongen en een meisje.

In de sportlessen vind ik het belangrijk dat jij wordt uitgedaagd, een aandachtspunt voor verbetering krijgt en met een vermoeide glimlach op je gezicht weer naar huis gaat. Als sportfysiotherapeut weet ik als geen ander hoe jij op een verantwoorde wijze jouw fysieke grenzen kan opzoeken om een optimale (sport)prestatie te leveren.

Ik kijk er naar uit om jou in mijn les te zien!

Naast het geven van sportlessen ben ik werkzaam als sportfysiotherapeut. Het schaatsen, bootcamp, zeilen (catamaran), wintersport en fietsen zijn de sporten die ik in mijn vrije tijd graag beoefen.

Sportieve groet,

Mariëlle Zonneveld