Anneke Brummer

Anneke is een gediplomeerd en gecertificeerd Pilates Mat docente en traint zelf al meer dan 25 jaar in binnen- en buitenland.

Nog steeds traint zij bij én met de internationale top, waaronder o.a. Michael King (en team) en Debbie Jenner, bij wie zij ook nog steeds opleidingen en Workouts volgt (o.a. Pilates Ground Control Level 1 en 2, Pilates Chair, Pilates Silver (55 en 65+), Pilates Small Equipment, Pilates Fascia (bindweefsel), MK Pilates Bridging Course 2020).

Met als één van de hoogtepunten, een jaarlijkse trainingsweek in Griekenland met Michael King (één van de beste Pilates trainers ter wereld) en zijn team. Alle kennis en kunde worden natuurlijk meegenomen in Anneke haar eigen lessen, waarbij geen enkele les hetzelfde is.


Pilates is internationaal sterk in ontwikkeling waarbij de basis principes altijd het uitgangspunt zijn. Immers onze houding en het vele zitten (waar de mens niet voor gemaakt is) is in dit digitale tijdperk sterk veranderd.

Pilates Mat is voor Anneke een ware passie en een prachtige beweegmethode om door te geven. De resultaten van het regulier trainen op een heel bewuste manier met de juiste persoonlijke aandacht zijn vaak verbluffend en snel.

Anneke geeft (kleine) groepslessen (Live én Online) op verschillend niveau alsmede duo- en één-op-één lessen (Pilates-mat.nl>). Ook geeft zij regelmatig Workouts aan kleine groepen met specifieke onderwerpen!

Call Now Button
%d bloggers liken dit: