BodyShape

BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd traint u uw hele lichaam op motiverende muziek. Door de combinatie van cardio- en krachttraining werkt u aan uw spieropbouw en uithoudingsvermogen. BodyShape is individueel trainen binnen een groep.

Het sportprogramma

Tijdens een les BodyShape werkt u op plezierige wijze aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat er regelmatig diverse materialen gebruikt worden, traint u altijd op een gevarieerde manier. Hierdoor is geen enkele training hetzelfde. Elke les is in een aantal blokken opgedeeld. Om uw spieren op te warmen en blessures te voorkomen, start de les altijd met een warming-up en wordt afgesloten met een cooling down.

Met een aantal low impact aerobics oefeningen wordt uw vetverbranding geactiveerd en uw uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Hierna volgen een aantal spierversterkende oefeningen met de focus op de grote spiergroepen. Om uw hartslag te laten dalen en uw spieren weer op lengte te brengen, wordt elke les beëindigd met een cooling-down. Om het uiterste uit uw training te halen, wordt u tijdens de lessen begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur.

Call Now Button
%d bloggers liken dit: