Zoey terug van weggeweest.
april 5, 2019

Een nieuwe uitstraling voor Visser

De afgelopen jaren is er al veel veranderd in ons vak van fysiotherapeut. Echter, komende tijd staat er nog veel meer te gebeuren. En dan niet alleen in de gezondheidszorg, maar ook bij Visser Fysiotherapie en Sport.

Fysiotherapie is allang niet meer masseren, oefenen en trainen alleen. Met de therapie richten we ons steeds meer op het totale welbevinden en gezond blijven van de mens. Zo stimuleren we bij het voeren van een gezonde levensstijl, moedigen we aan om te sporten, meer te bewegen en zo lang mogelijk vitaal te blijven.

Ruim 40 jaar geleden is de praktijk als eenmanszaak begonnen. Inmiddels is Visser Fysiotherapie en Sport uitgegroeid tot een dynamisch centrum en is fysiotherapie aangevuld met manuele therapie, sport- en kinderfysiotherapie.  Ook is het nu mogelijk om elke dag te sporten in onze fysiotherapiepraktijk. En bieden wij de keuze tussen Sport je Fit, Sport je Slank, Pilates, Yoga, Bodyshape en Bootcamp. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbare zorg op basis van bewezen kennis.

In ons nieuwe logo herkent u vast de lotus.

De lotus staat symbool voor o.a. een lang leven in goede gezondheid. In de Egyptische Oudheid staat de lotusbloem als symbool voor eeuwige vernieuwing. Zo opent zij zich bij zonsopgang en sluit zich weer als het avond wordt. De lotus is de bloem van het licht.  Met onze nieuwe identiteit willen wij laten zien dat Visser Fysiotherapie en Sport na 40 jaar nog steeds vernieuwend is en meegaat met de veranderingen, die de zorg en de maatschappij met zich meebrengen. 

Wij vertrouwen erop in 2019 en nog vele jaren daarna een bijdrage te kunnen leveren aan uw gezondheid.

Het Visser Team.

Er gaat de komende tijd veel veranderen bij Visser Fysiotherapie en Sport.

Call Now Button